🌋 Google выпустил ИИ-термостат

опубликовано  6 авг 2024
Фото - Google выпустил ИИ-термостат
Після десятирічної перерви компанія Google презентувала наступну версію розумного термостата ─ Nest Learning Thermostat. Пристрій отримав повністю новий дизайн і кілька поліпшень, включно з підтримкою нового стандарту розумного будинку Matter. Однак головним нововведенням стало впровадження штучного інтелекту.  

Він самостійно аналізує різні фактори, як-от погода та особисті вподобання користувача, для автоматичної оптимізації роботи опалювальної системи та вентиляції. При цьому розробники додали можливість виставляти певні акценти і відхиляти запропоновані зміни або рекомендації.  
Ми хотіли прибрати з нього підхід чорної скриньки. Це неймовірно інтелектуальний пристрій, але це не повинно означати, що ви не знаєте про те, що відбувається
розповів керівник відділу продуктів Google Home Аніш Каттукаран.
Nest Learning Thermostat надійде в продаж за ціною $279,99, але додатково можуть знадобитися датчики температури: $39,99 за штуку або $99,99 за комплект із трьох. Наразі передзамовлення доступне тільки в США і Канаді через офіційний сайт компанії. Доставляти товар почнуть 20 серпня 2024 року.  

Больше актуальных новостей
Sidebar ad banner