WhiteBIT і МЗС України запускають чат-бот для допомоги українцям

Фото - WhiteBIT і МЗС України запускають чат-бот для допомоги українцям
Відтепер всі громадяни України, які знаходяться за кордоном, можуть швидко та зручно отримати консультацію з будь-яких консульських питань.
Чат-бот від МЗС та однієї з найбільших європейських криптобірж WhiteBIT — це ефективний інструмент, який надає українцям актуальну інформацію щодо умов перебування та власних прав у різних країнах світу. Завдяки можливості одночасного обслуговування декількох користувачів, він суттєво збільшує масштаби допомоги громадянам України, які вимушено знаходяться за кордоном.
Підтримка України та українців, де б вони не перебували, є одним із пріоритетів WhiteBIT. Ми раді, що наша співпраця з МЗС дозволила українцям отримати системну, комплексну та кваліфіковану допомогу, що сприяла розв'язанню конкретних проблем, з якими вони стикаються, по всьому світу. Запуск чат-бота суттєво розширює можливості та значно спрощує саму процедуру отримання необхідної інформації нашими громадянами
заявив CEO WhiteBIT Володимир Носов
За допомогою чат-боту українці можуть отримати відповіді на численні консульські питання, зокрема:

  • правила в’їзду в інші країни;
  • оформлення тимчасового захисту;
  • соціальне забезпечення;
  • консульські послуги;
  • повернення в Україну тощо.

Запуск чат-боту — продовження співпраці між криптобіржею та МЗС України, яка вже триває понад рік. У червні 2022 року партнери створили цілодобовий call-центр для надання українцям, які перебувають за кордоном, якісної консульської допомоги. 

За цей час оператори опрацювали близько 15 000 дзвінків з 96 країн світу. Найчастіше до call-центру зверталися громадяни, які тільки планують виїхати з України або вже знаходяться в Польщі, Німеччині, Італії та Туреччині.
Ми розпочали співпрацю з WhiteBIT ще минулого року, на початку повномасштабного вторгнення РФ, і втілили низку важливих проєктів для наших громадян. Ця підтримка виявилася вкрай своєчасною на тлі безпрецедентного виїзду українців за кордон внаслідок російської агресії
коментують в МЗС
Колаборація МЗС і WhiteBIT дозволяє громадянам України швидко і без зайвих труднощів отримати детальну інформацію щодо власних прав і законних інтересів у будь-якій країні світу. 

Якщо вам потрібна консульська допомога, скористайтеся послугами чат-боту або зверніться у call-центр за номером +38 (044) 224-57-20.